Google+
RSS
پست الکترونیک
نقشه سایت
[ English ]
  • خانه
  • معرفی شرکت
    • درباره شرکت
      • معرفی شرکت
      • نقشه استراتژی شرکت
      • خط مشی کـیفیت، زیست محیطی، ایمنی و بهداشت شغلـی
    • المهدی
      • اخبار
      • گواهینامه ها
      • گالری تصاویر
    • علمی و کاربردی
      • مرکز علمی کاربردی المهدی
    • برنامه ریزی جامع و فناوری اطلاعات
      • واحد فناوری اطلاعات
      • برنامه ریزی جامع و اطلاعات مدیریت
      • تضمین کیفیت
  • محصولات
  • مناقصه و مزایده
    • مناقصه
    • مزایده
  • برنامه ریری راهبردی
    • ارکان جهت ساز
      • ماموریت شرکت
      • چشم انداز شرکت
      • ارزش های شرکت
    • اهداف شرکت
    • مضامین استراتژیک شرکت
    • نقشه استراتژی شرکت
  • تحقیق و توسعه
    • آلومینیوم
      • تاریخچه و روش استخراج آلومینیوم
      • فرآیند تولید آلومینیوم
      • مشخصات شیمیایی آلومینیوم
      • آلیاژهای آلومینیوم
      • ویژگی های آلومینیوم
      • کاربردهای آلومینیوم
      • منابع آلومینیوم
    • درباره تحقیق و توسعه
    • واحد تحقیق و توسعه المهدی
    • پروانه تحقیق و توسعه المهدی
    • مقالات
    • پروژه ها
      • پروژه های تحقیقاتی
    • مجله پژوهش
    • لینکهای مرتبط
  • بهینه سازی مصرف انرژی
    • ضرورت بهینه سازی مصرف انرژی
    • معرفی معاونت انرژی
    • مقالات بهینه سازی انرژی
    • کمیته بین المللی استاندارد سازی ISIRI/ISO/TC226
      • عضویت در کمیته
      • درباره کمیته
      • گواهینامه ها
  • ایمنی ، بهداشت و محیط زیست
    • معرفی و عملکرد واحد HSE
    • نقشه راه مدیریت HSE
    • گواهی نامه ها،تقدیرنامه ها و نشانهای HSE
    • قوانین و آیین نامه های HSE
    • Aluminum Safety Data Sheet – SDS
  • ارتباط با ما
ورود اعضا
[العربیه]

Study on Anode Baking Parameters in Open-Top and Closed-Type Ring Furnaces

۲۷ فروردین ۱۳۹۶برزو بهاروندمقالات, مقالات آلومینیوم

Abstract : Anode quality has strong impacts on the net carbon consumption in electrolysis cell and subsequently on aluminum production costs. Moreover, inasmuch as baking process is the most expensive step in the anode production and in the other side, anode properties influenced by baking process, therefore furnace selection (open-top or closed-type) and baking process control are always prime priorities that have to be deliberately taken into accounts by smelters. Furthermore, the most important baking parameters are the anode heat-up rate and the baking level, in that the present study deals with the main factors such as influence of firing section on temperature gradient as well as the effect of heat-up duration and anode size on baking leve.

Download (PDF, 361KB)

برچسب ها: Almahdi, Aluminum, Anode, Baking, baking leve, Heat, International, Up rate, آلومینیوم, المهدی
برزو بهاروند
پست بعدی Thermo-Electrical Modeling of an Aluminum Reduction Cell

مطالب پیشنهادی

تأثیـر مواد افزودنی و ناخالصیها در الکترولیـز آلومینیــوم

۲ اردیبهشت ۱۳۹۶برزو بهاروند
آلومینیوم المهدی

اسناد و قرارداد مزایده عمومی اقلام ضایعاتی شماره ۱۱-ف-۱۴۰۳ شرکت آلومینیوم المهدی

۲۲ اسفند ۱۴۰۳آلومینیوم المهدی

Technical and economic studies Continuous Dense Phase feed system

۲۹ فروردین ۱۳۹۶برزو بهاروند

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

برچسب ها

Almahdi alminium Alumina Aluminium Electrolysis Aluminium smelter Aluminum Anode Backing furnace Baking Current Efficiency Gas consumption packing coke Potline آلومینا آلومینیوم آلومینیوم المهدی آلیاژ آلیاژ ریحتگی آلیاژ کارپذیر آندسازی اتم احیا المهدی الکترولیز الکترون انرژی اکسیداسیون ایزو ایمنی بازده جریان بوکسیت تاریخچه تولید آلومینیوم راندمان آمپری عنصر فرهنگ سازمانی فلز قلیایی مصرف آند مصرف انرژی نوردی هال و هرولت هرمز جنوب کریوترم کریولیت
شرکت آلومینیوم المهدی

دفتر مرکزی

تهران – خیابان آفریقا– نبش کوچه کیان – پلاک ۱۳ – طبقه اول - کدپستی : ۱۵۱۸۶۱۴۱۱۳۰۲۱
۰۲۱-۲۶۳۵۷۲۵۷ , ۰۲۱-۲۲۹۱۶۳۳۹
۰۲۱-۲۲۹۱۶۳۳۸

آدرس کارخانه

بندرعباس- کیلومتر ۱۸ جاده اسکله شهید رجایی - شرکت آلومینیوم المهدی - کدپستی: ۷۹۱۷۱۷۶۳۸۵
07633595100-۱۰
۰۷۶۳۳۵۹۵۱۱۱-۰۷۶۳۳۵۹۵۵۵
شرکت آلومینیوم المهدی ۲۰۲۰©      [ English ]   [ العربیه ]

 فناوری اطلاعات آلومینیوم المهدی